Over RC-Travel

Royal Coach Travel, de Kroon op uw reis

Royal Coach Travel is een modern en onafhankelijk touringcarbedrijf wat is opgericht in 2001. In de zomer maanden rijden wij vooral voor onze hoofdopdrachtgever Solmar.nl voornamelijk op de Spaanse Costa’s, maar voeren voor hen ook meerdaagse rondreizen uit door heel Europa. In de winter maanden rijden wij onder andere naar de diverse wintersport bestemmingen voor Snowdream Wintersportvakanties naar Oostenrijk en ItaliĆ«. In de paasvakantie verzorgen we reeds enkele jaren meerdaagse Italiereizen uit voor Universitas Reizen 'The best in Educational Tours'.

Uiteraard kunt u bij Royal Coach Travel ook terecht voor vervoer op maat. Of het nu een excursie-, dag- of middagtocht, een actieve dagtocht, een schoolreisje, het vervoer naar een feestavond, party, disco of concert of een meerdaagse studie- of concertreis betreft, wij bieden u een vervoersoplossing. En indien u wenst, compleet verzorgd of georganiseerd.

Ons moderne en jonge wagenpark, samen met de gedegen bedrijfsvoering, de jarenlange ervaring , onze professionele en vriendelijke chauffeurs ditsamen met de goede contacten in de reisbranche staan garant voor uitstekende kwaliteit en een geslaagde reis. Sinds 1 mei 2018 zijn we officieel gecertificeerd door KIWA, ISO 9001.

Zoals u ziet Royal Coach Travel is de Kroon op uw reis!